Meditace na očistu třetího oka

19.05.2016 09:01

OČIŠTĚNÍ TŘETÍHO OKA OD MINULOSTI

Mnozí si stěžují, že necítí své třetí oko, nebo že jím nevidí žádné obrazy. Tito zdánlivě "nevizuální" lidé většinou v minulých životech zemřeli násilnou smrtí kvúli svým jasnovidným schopnostem. Lidé, kteří byly pro svou schopnost vidět víc než ostatní byly upáleni na hranici během honů na čarodejnice nebo jim svatá inkvizice dala setnout hlavu. Lidé kvůli svým "nadpřirozeným" schopnostem umírali i v dávné Atlantidě. Dnes se bojí používat jakoukoliv dovednost, jež je dříve dovedla k záhubě.

Navíc mnoho lidí bylo kvůli jasnozřivosi perzekuováno i v jejich současném životě. V dětsví byli například trestání a odsuzováni za "ďábelské" vidiny nebo jim bylo zakazováno mluvit o svým "neviditelných" kamarádech, což byli ve skutečnosti andělé a duchovní průvodci.
Nezáleží na tom, kdy strach z jasnozřivosti vznikl, vyléčit lze téměř okamžitě jednoduchou meditací pro odstranění strachu z otevření čaker, jež s jasnozřivostí souvisí:
Začněte tím, že se třikrát zhluboka nadechnete a vydechnete. Pak si potichu nebo nahlas přečtěte tento odstavec: "Chci se zbavit všech strachů a obav, jež jsem získal/a během tohoto nebo minulých životů a které mi brání vidět budoucnost. Zbavuji se vědomě všech strachů spojených s "nadpřirozenými" psychickými schopnostmi. Chci zapomenout na každého, kdo mě kdy kritizoval, pronásledoval, opustil, zmrzačil, nebo zabil kvůli mým zvláštním schopnostem. Odpouštím si všechna rozhodnutí, jež jsem kdy udělal/a, protože jsem vždy dělal/a to nejlepší co jsem mohl/a. Zbavuji se také strachu, že mi bude v budoucnu kvůli mým strachům ublíženo. Jsem vyléčený/á a v bezpečí."