12 čaker

07.02.2015 16:07

Zde můžete psát...

12 čaker :)

Aktivace a otevření 12 čaker nám umožní přijímat přívaly energie, které dopadají na Zem, čímž se spustí přirozené léčení sebe a Zemi, a začnete být prostředníky vytváření kruhů světla. Uvádím zde barvu čakry v 5D, odpovídající místo čakry na Zemi, galaktické spojení s čakrou a Archanděla, který s danou čakrou souvisí. 
Čakra Země - 30cm pod nohama, bílá a černá barva, Archanděl Sandalfon, Londýn (Anglie), Sírius a Slunce. Je tu uložen všechen potenciál pro váš současný život, a to ve tvaru semen. Čakra Země je základem pro váš spirituální rozvoj, probouzí se, když jsme uzemněni a uctíváme rostliny, stromy, květiny, kameny a krystaly. Tato čakra přivádí energii vesmíru přes fyzické tělo do země a pomáhá nám tvořit jednotu se Zemí. 21. 12. 2012 čakra Země a čakra hvězdné brány se plně otevřou, a čakra hvězdná brána se stane kalichem, která přijímá energii zdroje. Poté bude mít celá planeta přístup ke zdroji. Tato vyšší energie z vesmíru se touží projevit ve hmotě a vyléčit Zemi. Až bude vaše čakra Země otevřena, vaše duše se opět spojí s hmotou a všichni se sami uzdravíme.
Základní čakra - platinová barva, Archanděl Gabriel, poušť Gobi (Čína), Plejády. Je spojená s moudrostí delfínů. Při otevření základní čakry se aktivuje energie kundalini, jsme uzemnění a žijeme v radosti a klidu. Cítíme se v bezpečí a důvěřujeme, že se o nás vesmír postará. Získáváme jasnost a vhled. 
Sakrální čakra - růžová barva, Archanděl Gabriel, Honolulu, Země. Při otevření této čakry vyjadřujeme něhu a skutečnou lásku, jsme schopni druhého bezpodmínečně milovat. Získáváme sebevědomí a vyzařujeme láskyplnou energii.
Čakra v oblasti pupku - oranžová barva, Archanděl Gabriel, Fidži, Země. Při otevření této čakry vyjadřujeme přijetí všech lidí.
Solární plexus - zlatá barva, Archanděl Uriel, Jižní Afrika, Merkur. Při otevření čakry vysíláme klid, moudrost a schopnost utišit a uklidnit situace a lidi, uvolňujeme strach jiných lidí. Lidé se s vámi cítí v bezpečí. Poté, co rozpouštíme strach, který je uložen v solárním plexu 3D čakry, se můžeme napojit na moudrost.
Srdeční čakra - bílá barva, Archanděl Chamuel, Glastonbury (Anglie), Praha, Guatemala, Andromeda, Mars a Venuše. Při otevření srdeční čakry vysíláme čistou lásku a vidíme vše přes oči lásky a přijetí. Spojujeme se s kosmickým srdcem a vyšším aspektem Marsu, který nám umožňuje se spojit s kvalitami pokojného bojovníka a stát ve své síle.
Krční čakra - královská modř, Archanděl Michael, Luxor (Egypt), Mléčná dráha. Při otevření krční čakry automaticky získáváme ochranu, sílu a odvahu Archanděla Michaela. Na éterické rovině máme k dispozici modrý kabát, meč pravdy a štít ochrany. Vyjadřujeme svou pravdu.
Čakra třetího oka - křišťálově průzračná, Archanděl Rafael s Lordy Karmy, Afganistán, Andromeda a Orion. Při otevření čakry třetího oka jasněji vidíme cestu k osvícení. Uvolňuje karmu. Napojuje nás na hlubší léčení a vědomí hojnosti. S otevřením této čakry nám pomáhají jednorožci.
Korunní čakra - křišťálově průzračná, Archanděl Jofiel a Lady Nada, Machu Picchu (Peru), Saturn a Měsíc, máte na hlavě křišťálovou korunu ve tvaru otevřeného lotosového květu, což vám umožňuje vnést světlo z duše do nižších čaker.
Příčinná čakra - za korunní čakrou, bílá barva, Archanděl Christiel a jednorožci, Tibet, spirituální aspekt hvězdy Sírius. Při otevření příčinné čakry zažíváme klid a přijímáme vedení od vyšších bytostí a tímto místem vstupuje do našeho vědomí semena moudrosti. Vzpomínáme si na své schopnosti, talent a přijímáme informace od duše.
Čakra duše - 15cm nad hlavou, magentová barva, Archanděl Zadkiel a Archanděl Mariel, Lord Kuthumi, Agra (Indie), Alcyon. Při otevření čakry duše pomůže energie Archanděla Zadkiela přeměnit karmu po předcích a pak energie Archanděla Mariela pomůže otevření se moudrosti duše, ke kterému máte přístup po celý den.
Čakra hvězdná brána - 30cm nad hlavou, sytě zlatá barva, Archanděl Metatron, Arktida, Plejády, Zdroj. Při otevření čakry hvězdná brána přijímáte vedení Archanděla Metatrona na vaší cestě k vzestupu a začínáte přijímat světlo ze Zdroje. K otevření čakry vám pomůže Univerzální Anděl Serafina, který naladí vaši čakru k přijímání vysokofrekvenčních signálů, pomůže rozpustit bloky a postavit spojení mezi čakrou hvězdná brána a Zdrojem. Serafina má čakru v jiné dimenzi, kde je intergalaktická škola, a při jejím absolvováním se můžete stát vesmírným Ambasadorem pro Zem. Přes Butyalila se můžeme napojit na vesmírné proudy, které působí na Zem.