Andělské barvy

07.02.2016 14:58

Andělské barvy :)

Andělský výklad barev

Necítite-li se dobře, lehněte si a představujte si, že spočíváte na obláčku obklopeni spoustou andělů. Vizuálně nebo pocitově vnímejte, jak andělé rukama pročesávají vaši auru a zbavují ji jakéhokoli psychického odpadu. Několik z nich drží křišťálové svítilny, které ozařují vaše tělo léčivými barvami. Snažte se postřehnout, jakou barvu na vás vysílají. S potěchou se kou
pejte v záři těchto barev a vstřebávejte je do sebe s každým nadechnutím. Dovolte si ten luxus, že je o vás dokonale pečováno, a klidně se nechte na chvíli unést spánkem.

Potom si zrekapitulujte, jakými barvami vás andělé osvěcovali. Tyto barvy poukazují na to, co je ve vašem životě v nerovnováze a co vám schází.

BÍLÁ. Navažte kontakt se svými anděly, ať už s pozemskými anděly vašeho života nebo s anděly nebeskými. Povězte jim o svém trápení a přijměte jejich pomoc a lásku.

PURPUROVÁ. Modlete se, meditujte a dopřejte si chvíli klidu sami pro sebe, stranou hluku a ostatních lidí. Momentálně je pro vás hluboce léčivé pobývat jistý čas na nějakém krásném místě na čerstvém povětří a naslouchat hlasům přírody.

FIALOVÁ. Potřebujete, abyste byli přijímaní a vyslyšeni s důvěrou a bez posuzování.

TMAVĚ MODRÁ. Důvěřujte vlastní intuici a nenechte se odradit názory druhých lidí.

SVĚTLE MODRÁ. Váš život právě teď postrádá kreativitu a je potřeba ji naplnit prostřednictvím vlastního uměleckého projektu nebo obohacením vašeho prostředí hudbou nebo nějakým novým uměleckým dílem.

TYRKYSOVÁ. Potřebujete podporu a pomoc ostatních. neváhejte žádat o pomoc a pověřovat ostatní, je-li to nutné.

SMARAGDOVĚ ZELENÁ. Právě teď je vám zapotřebí odpočinku a spánku, spolu s detoxikací a očištěním stravy a energie, které do sebe pojímáte.

SVĚTLE ZELENÁ. Potřebujete být k sobě upřimní, pokud jde o vaše opravdové pocity, bez odůvodňování, viny nebo strachu.

ŽLUTÁ. Postarejte se o záležitosti týkající se zaměstnání nebo studia, které je pto vás ztrátové a vyžaduje neodkladnou změnu.

ORANŽOVÁ. Potřebujete zkulturnit své domácí prostředí, aby bylo uklidňující , léčivé a pohodové.

RŮŽOVÁ. Toužíte po lásce, pochopení a objetí.

ČERVENÁ. Odevzdejte svůj hněv a starosti Nebi, to ony vytvářejí fyzickou nerovnováhu, když je dusíte v době.

Kombinace barev poukazuje na prolínání potřeb a zájmů, proto je třeba na všechny brát zřetel.