Metatronova afirmace odpuštění

08.02.2014 15:35

Metatronova afirmace odpuštění :)

Metatronova afirmace odpuštění 

Volám energie archanděla Metatrona, aby mi pomohl plně rozpoznat božskou bytost, kterou JA JSEM.

Odpouštím absolutně každé bytosti a bezpodmínečně, u které jsem cítil, že mi způsobila křivdu skrze jakékoli myšlenky, slova, nebo činy, skrze všechny časy, místa, prostory a dimenze mé existence jako vědomí. 

Každá bytost, která se skrze mne cítila neprávem zacházena jak myšlenkou, slovem nebo činem, skrze všechny časy, místa, prostory a dimenze, odpusť mi zrovna tak absolutně a bezpodmínečně.

Odpouštím sám sobě absolutně a bezpodmínečně za provedení jakékoli myšlenky, slova, nebo činu, při kterých jsem cítil, že jsou nesprávné ve všech časech, místech, prostorech nebo dimenzích, v kterých existuji.

Volám energie archanděla Metatrona, aby mi pomohl při přeměnách všech nízkých energií z viny a ze studu z vnitřku celistvosti mého bytí, ve všech časech, místech, prostorech nebo dimenzích, v kterých existuji. JA JSEM pořád se rozpínající energie božské lásky a dokonalosti, v tomto přítomném momentě a navždy. Je to tak, a tak to je. Jsem v jednotě s matkou-otcem-bohem a Vším-Co-Je, ve všech časech, místech, prostorech nebo dimenzích, v kterých existuji...