Modlitba k Andělům pro štěstí

07.03.2014 15:42

Modlitba k Andělům pro štěstí :)

 

 

Andělé mají i tu moc přivolat k nám štěstí. Ihned a z minuty na minutu. Důležité je ale požádat je o to, nebát se otevřeně říci, co chceme a hlavně: dovolit jim to.

Bez našeho svolení Andílci do našich životů nemohou zasahovat, i kdyby chtěli sebevíc (vyjma krizových situací a situací, kdy jde o život a náš čas ještě nenastal).

Zapalte bílé nebo stříbrné svíčky. Je důležité, abyste dokázali navodit příjemnou atmosféru pro sebe i Andílky.

Zapalte vonnou tyčinku. Pohodlně se posaďte před svíčky, pozorujte jejich plamínky a zklidněte mysl.

Snažte se nemyslet na nic, pouze sledujte plamínky, jak se krásně mihotají, jak stojí na místě, jak sem tam zaplápolají….

Vydržte takto tak dlouho, než budete skutečně uvolněni, s čistou myslí.

 

Zavřete oči a řekněte nahlas nebo v duchu:
„Volám svého Anděla Strážného, volám celým svým srdcem i duší svého Ochránce a žádám o pomoc…“ (opakujte klidně vícekrát za sebou, než přistoupíte k dalšímu textu).


„Prosím, ať je od této chvíle v mém životě přítomna energie štěstí v hojné míře. Prosím, ať od tohoto okamžiku jsem v samotném středu energie štěstí, ať mě obklopuje ze všech stran, chrání a pomáhá všude tam, kde já sama chci a potřebuji.
Dovoluji, aby se tato čistá energie štěstí stala součástí mého života teď a tady.“

Poděkujte.



Představujte si, jak se kolem vás rozprostírá zářivě bílé světlo… je krásné a příjemné, sála z něj láska a dobro, představujte si ho jako šál, závoj, který vás zahaluje. Snažte se toto světlo vnímat všude kolem sebe.


Myslete na svého Anděla, myslete na něj s láskou a vnímejte své pocity, vychutnávejte si je tak dlouho, jak vy sami budete chtít.
Nechte poté svíčky zcela dohořet. Nepochybujte o svém přání a berte ho, jako by bylo již splněno.