strážný anděl Mupiel

26.05.2016 09:26

Mupiel

Strážný anděl nápravy zlomeného srdce

Vaše srdce je krásný květ, jako lotos nebo leknín. Vysílám k vám jasnou zelenou vodu života, která svým prouděním konejší a léčí osobní bolest, a vy vidíte jasně růžový květ bezpodmínečné lásky, jak se rozvíjí a září ve zlatých paprscích stvoření.

Přicházím v bezpodmínečné lásce a podpoře k těm, jejichž srdce je raněné nebo uzavřené a kteří maji pocit, že je láska zklamala. Pokud jste ukončili milostný vztah a máte zlomené srdce, pomohu vám je uzdravit a znovu otevřít. Nesoudím vás. Můžete si vybrat, koho budete milovat nebo s kým chcete sdílet domov. Pokud jste ale spíše nešťastní než šťastní, přehodnoťte svou situaci. Zapamatujte si, že je vždy snazší zůstat a doufat, že se všechno zlepší, než odvážně jednat a provádět obtížné změny.

Možná jste si kolem srdce vytvořili tvrdou skořápku, abyste je ochránili před další bolestí. To vám však zabrání znovu otevřít své srdce novému milujícímu partnerovi. Vzývejte mě, abych vám pomohl uzdravit srdce od bolesti. Stanu před vámi a zahalím vás svými láskyplnými křidly. Vdechujte mé zlaté paprsky a nechte je pronikat až do srdce. Vnímejte, jak teplo těchto paprsků něžně rozpouští vaši bolest i ochrannou skořápku. Pak si představte, jak do vás proudí smaragdová voda lásky a života, navozuje rovnováhu a sytí vás. Uvidíte své srdce jako poupě leknínu. Nechte ho znovu se otevřít lásce a pak si představte, jak se rozevírá jako krásný růžový květ. Když máte srdce naplněné láskou, jste díky silnějším vibracím blíže andělům, protože právě láska vytváří a udržuje toto životně důležité spojení

 

https://www.nakridlechandelu.cz/zlati-stribrni-andele/mupiel