Žlutý paprsek Archanděla Jofiela

03.06.2016 17:27

Žlutý paprsek - Archanděl Jofiel

žl. paprsek Jofiel

Barva žlutá

Zaměření moudrost

Čakra solar plexu (manipuraka) – prvek ohně – rovnováha se projevuje logicky promyšleným jednáním, sebedůvěrou a cílevědomostí

Třetí paprsek viditelného spektra duhy. Žlutý paprsek ovlivňuje čakru solar plexu na fyzické úrovni (třetí dimenze) a je transmutujícím paprskem pro korunní čakru (čtvrtá dimenze). Je to druhý duchovní paprsek a je vnímán jako oranžovo-žluté světlo s bledě zlatým nádechem jako u nejkvalitnějších krystalů citrínu.

Jofiel je archandělem moudrosti a pracuje s anděly ze Sálu moudrosti. Jeho paprsek se nazývá slunečním. Archandělovo jméno znamená „Boží nádhera“.

Paprsek archanděla Jofiela pomáhá opětovně dosáhnout radostného přístupu k životu. Jofiel umožňuje spojení člověka s vlastním já ve vyšších dimenzích. Lze ho vnímat jako kosmický žebřík. Dokáže okamžitě uzdravit fragmenty duše, rozptýlené v důsledku šoku, strachu nebo těžké nemoci.

Mezi Jofielovy dary patří moudrost, zápal, intuice, vnímavost, radost, požehnání a osvícení duše. Jofiela lze povolávat, když potřebujeme zahnat pocit nízké sebedůvěry, ochablosti nebo duševní mlhy. Plamen jeho moudrosti je možno vzývat, aby nám pomohl v jakékoli situaci, v níž je zapotřebí jasné duševní vnímání, rozlišování nebo inspirace.

Tělesné spojitosti Části těla: slinivka břišní, solar plexus, játra, žlučník, slezina, žaludek, nervový systém, trávicí systém a kůže.

Posiluje barvy, tóny, stimuluje a posiluje energii. Posiluje slabé tělesné procesy. Odstraňuje celulitidu a jedovaté látky. Navrací radost ze života. Léčitelé věnující se chromoterapii ho používají k léčbě artritidy, ztuhlosti svalů a omezení pohyblivosti.

Citové a duševní spojitosti Duševní čilost a zlepšené učení. Stimuluje intelektuální činnosti. Pomáhá při koncentraci. Přináší trvalé povznesení, svobodu, smích a radost. Zvyšuje schopnost sebeovládání. Zvyšuje sebedůvěru a přináší pocity naprostého blaha. Podněcuje ke konverzaci a dokáže zlepšít komunikaci. Odstraňuje stydlivost a dodává odvahu. Brání duševnímu zmatku.

Duchovní spojitosti Přináší osvícení duše. Posiluje spojení s vyšším já a s anděly. Pomáhá při obnově částí duše, které se uvolnily kvůli nemoci nebo depresi.

Žlutá barva se používá k přivolání archanděla Jofiela, aby nám přinesl jasnost a moudrost.

 

https://www.nakridlechandelu.cz/andele-paprsku/zluty-paprsek-archandel-jofiel